Torben Madsen

Jeg er uddannet industriel designer fra Arkitektskolen i Aarhus. Siden 2006 har jeg været designchef i arkitekt­firmaet aarhus arkitekterne, nu arkitektfirmaet LINK arkitektur. Vi arbejder med design, der relaterer sig til byggeri. Vores kunder er blandt andre VOLA, som producerer armaturer og Zystm, som producerer hospitalsinventar.

Læs mere på: www.linkarkitektur.com

Produkt_23

060 VOLA bruserhoved

060 VOLA bruserhovedet er det femte design i en række af designs udført af Torben Madsen, LINK Arkitektur. Den tre mm smalle afstand mellem ring og plade på bruserens kant gør den visuelt let og tilfører formen præcision. I designet har det været vigtigt at arbejde sig ind i formen, brusehovedet har således 18 linjer, der udgår fra midten, hvori gummidyserne er trukket op. Dermed skabes en præcision i formen med en hel plan flade, der bidrager til det elegante udtryk.

Produkt_22

FS3 VOLA fritstående bruser

FS3 er en fritstående bruser. Udfordringerne i designprocessen har været arbejdet med armaturets proportioner og sammenføjningen af forskellige designelementer til en smuk helhed. Løsningen er blevet et smukt bruse­armatur, der står selvbevidst og stærkt i rummet.

Producent: Vola

Udstillingssted og åbningstid:

Paustian, Skovvejen 2
Mandag – fredag 10:00 – 18:00
Lørdag 10:00 – 15:00

Du kan møde designeren:

Onsdag d. 4.10. 15:00-17:00