Gert Kjeldtoft

Efter få år som faglært etablerede jeg Møbelsnedkeri Kjeldtoft i 1991. Fokus har altid været designorienteret. Vi samarbejder med arkitekter og designere med vægt på samspil og teknisk design. Vi løser opgaver med stor opfindsomhed og vores brede erfaring. Ud over fremstilling af en mængde prototyper har vi udviklet en række møbler med høj brugsværdi.

Læs mere på: www.kjeldtoft.com

Produkt_14

Ø-bordet

Det udstillede højbord er en videreudvikling af vores værkførerdesignede spisebord i daglig tale ”Ø-bordet”. Vi fremstiller bordet efter bestilling i ønsket størrelse, farve og træsort. Pladen kan være i træ, eller som her i linoleum med vores specielle kantløsning med høvlet linoleum.

Produkt_13

Taburetterne har sæder i vakuumformet DeskTop og Bulletin Board linoleum fra Forbo. En teknik som vi foreløbig er ene om at udføre, og som vi fortsat videreudvikler på.
“Ø” er det geometriske symbol for diameter, så et Ø 180 bord er altså 180 cm i diameter og rummer nemt ni personer med god plads. Den forskudte samling af de tre sarge i stellet gør bordet stabilt. Vi kan derfor lave borde med meget stor diameter – med linoleumsplade helt op til Ø 200 cm.

Producent: Møbelsnedkeri Kjeldtoft

Udstillingssted og åbningstid:

Birthe Gleerup, Badstuegade 9
Mandag – torsdag 08:00 – 19:00
Fredag 08:00 – 17:30
Lørdag 08:00 – 14:00