Kaare Sølvsten

Jeg har mit udgangspunkt i dansk håndværkstradition indenfor møbel- og tømrerfagene med uddannelse indenfor arkitektur på Kunstakademiets Arkitektskole. Siden 1985 har jeg drevet Arkitektfirmaet Seier + Sølvsten der igennem årene har modtaget flere priser for vores arbejde blandt andet MMI-prisen, Aarhus Kommunes Arkitekturpris og Randers Kommunes Arkitekturpris.

Læs mere på: www.seier-soelvsten.dk

Produkt_15

Lotus Living

Lotus Living har alle brændeovnens kvaliteter og er i et lækkert og luksuriøst design, der unikt og på fornemmeste vis forener brændeovn med møbeldesign. Lotus Living er designet af arkitekt Kaare Sølvsten. Her er ikke blot tale om en varmekilde; men om en ovn i et nyt forenklet og stilrent formsprog.
Lotus Living er et selvstændigt modul med mulighed for at vælge sokkel i forskellige former og materialer. Yderkassetten er fremstillet af en fem mm tyk stålplade. Håndtagene i rustfrit stål er diskret integreret nederst på ovnen.
Lotus Living er et sikkert valg til den stilbevidste køber, der ønsker en sofistikeret varmekilde, der er let at integrere i den moderne bolig.

Producent: Lotus Heating Systems A/S

Udstillingssted og åbningstid:

Paustian, Skovvejen 2
Mandag – fredag 10:00 – 18:00
Lørdag 10:00 – 15:00

Du kan møde designeren:

Lørdag d. 30.9. 10:00-12:00