Morten Kokkendoff

Jeg er uddannet arkitekt fra Arkitektskolen i Aarhus og har siden arbejdet indenfor feltet møbel- og produktdesign, samt med indretnings- og inventardesign. Form og funktion er vigtige parametre, når jeg løser skiftende designopgaver. Parallelt hermed underviser jeg designstuderende på VIA University College.

Læs mere på www.kokkendoff.dk

Produkt_1

Mobile møbler til mangfoldige møder.

Jeg har til Godsbanen i Aarhus designet en række foyermøbler, som alle er modulopbyggede, hvilket giver et fleksibelt møbelmiljø, der opfylder den brede vifte af krav, behov og skiftende funktioner, der løbende er på Godsbanen.
Godsbanen er Aarhus’ center for kunst- og kulturproduktion og centralt placeret ved AROS og Musikhuset. Foyeren er udført i rå beton og samlingspunkt for hele Godsbanen. Inspirationen er fundet i konstruktioner, dels fra gitterkonstruktioner som de ses i de gamle bygninger på Godsbanen, samt fra den velkendte godspalle. Materialerne stål og træ skaber kontrast og giver møblerne karakter. Polstringen har en varm og samtidig gavnlig akustisk virkning i det beton­støbte rum, som Godsbanens foyer er en del af.

Producent: Bøgh/Lisberg Møbelpolstring

Udstillingssted og åbningstid:

Godsbanen, Skovgaardsgade 3
Mandag – søndag 08.00-22.00

Du kan møde designeren:

Onsdag d. 4.10. 15:00-17:00