Mikkel Bahr

Jeg er partner & designchef hos FRIIS & MOLTKE Design. Siden grundlæggelsen i 1954 har FRIIS & MOLTKE været et af de mest anerkendte arkitektfirmaer i Danmark. I tegnestuens arbejde med design har projektets idégrundlag altid været det bærende – en enkel og ærlig udtryksform, som den dag i dag stadig kendetegner tegnestuens design.

Læs mere på: www.friis-moltke.dk

Produkt_17

K2 Chair og K2 Note

K2 Chair kombinerer funktionalitet og æstetik i et afklaret formsprog, der repræsenterer klassiske FRIIS & MOLTKE-dyder som enkelhed, høj kvalitet og et skarpt grafisk udtryk. Den klare idé trækker referencer fra FRIIS & MOLTKEs skolestol fra 1970’erne, ligesom også Marcel Breuers Bauhaus-stole har været inspirationskilde for både den gamle og den nye stol.
K2 Note er kendetegnet ved fleksibilitet og mobilitet. Bordet kan betragtes som en tidssvarende fortolkning af den klassiske pult. Den beskedne størrelse er nok arbejdsplads til de fleste situationer. K2 Note og K2 Chair udgør en stærk duo, som er smuk, funktionel og stabelbar. De er en del af K2 serien, der er udført i materialer af høj kvalitet ud fra ønsket om at skabe langtidsholdbart design.

Producent: Jensen Plus

Udstillingssted og åbningstid:

HI-FI Klubben, Europaplads 4
Mandag – torsdag 10:00 – 17:30
Fredag 10:00 – 18:00
Lørdag 10:00 – 15:00

Du kan møde designeren:

Onsdag d. 4.10. 15:00-17:00