Niels Toft Jørgensen

Jeg er uddannet arkitekt og designer fra Arkitektskolen i Aarhus. Siden 1997 har jeg drevet designvirksomhed. Opgaverne spænder vidt fra produktdesign, visualiseringer, emballage til arkitektur. Fra unika til produkter der produceres i 3-cifrede milliontal. I 2015 oprettede jeg virksomheden Made by Toft der designer, udvikler og producerer møbel og interiørprodukter.

Læs mere på: www.nielstoftdesign.dk

Produkt_18

TRIO & AROUND lysestager

Leg, variationer og muligheder er nogle af de ord der kan hæftes på lysestagerne TRIO og AROUND. Alle stagerne kan vendes og kombineres på mange forskellige måder. Den tredelte lysestage TRIO kan bruges til tre lyse­bredder og varieres til enten én, to eller tre stager. AROUND kan, afhængig af hvordan du vender den, bruges til enten fyrfadslys eller almindelige lys. Alle lysestagerne er produceret med en flot finish i massivt metal.

Producent: Made by Toft

Produkt_18B

BÆNK

Kender du problemet med at hynden glider ned? BÆNK fra Made by Toft løser det på en simpel og dog raffineret måde. Hynden og bænken griber begge om en fælles rustfri stang, der holdes fast i en rille i bænken. Denne særligt fine detalje ses for enden af bænken, hvor de tre materialer, anilin læder, rustfrit stål og massiv eg mødes. Den enkle BÆNK egner sig til både store som små rum.

Producent: Made by Toft

Udstillingssted og åbningstid:

Galleri V58, Hans Hartvig Seedorffs Stræde 12
Mandag – fredag 11:00 – 17:30
Lørdag 10:00 – 15:00

Du kan møde designeren:

Lørdag d. 30.9. 10:00-12:00
Onsdag d. 4.10. 15:00-17:00