Syvogtyvende DESIGNSALON 23. januar 2018, tegnestue på landet

Vi besøger Hans Thyge & Co som har deres tegnestue i Norsminde med udsigt til Mols og Samsø.

Tegnestuen har i 5 år arbejdet på det Asiatiske marked med basis i Shanghai. De har 1 medarbejder siddende i Shanghai og indtil videre arbejder de med over 10 kunder spredt over Kina, Japan, Taiwan, Singapore og Malaysia.
Hans Thyge og hans medarbejdere vil fortælle om hvordan det er at pendle imellem Norsminde og en af verdens mest hektiske metropoler, om kulturforskelle og glæden ved at møde andre mennesker der ser verden fra et andet perspektiv og alligevel når det komme til stykket tænker lige som os.

Program:

Hans Thyge og medarbejdere vil fortælle om de projekter der arbejdes på i Asien og hvordan det er at arbejde med kunder på det Asiatiske marked.
Der lægges op til at der brydes ind og spørges ivrigt.
Tegnestuen vil sørge for der er lidt tapas eller afskåret godt pålæg og brød og et glas vin eller øl.

Praktisk:
Hvornår: 23. januar klokken 17.00 til folk har lyst til at køre hjem
Vi forsøger som altid at arrangerer fælles kørsel, så skriv meget gerne om du har brug for et lift eller har plads til flere i din bil, når du melder dig til.
Hvor: Hans Thyge & Co, Norsmindevej 150, 8340 Malling Norsminde. Hvid gård med glaseret sort tegl lige inden man rammer Norsminde. Der står ”Fjordgården Vineri” på gavlen.

Pris og tilmelding

Arrangementet er gratis for medlemmer af DESIGNSALON og koster kr. 150,- for ikke-medlemmer og  kr. 50,- for studerende.

Tilmeldingsfrist senest den 16. januar

Tilmelding