International tegnestue på landet

“Tegnestue på landet” – den var der mange, der gerne ville se og høre om. Hans Thyge & Co er en international designvirksomhed på landet beliggende på en stormomsust bakketop nær Norsminde med udsigt over marker og til Norsminde Fjord. Lige til at blive inspireret af.

Hans Thyge Raunkjær og Sine Venø Raunkjær ejere af Hans Thyge & Co havde sammen med Designsalon inviteret til en fortælling om tegnestuens arbejde på det asiatiske marked. En fortælling om spændende og anderledes designudfordringer, om at lytte til sin mavefornemmelse, pendle mellem Norsminde og Kina, Japan, Taiwan, Singapore og Malaysia, og prøve at sætte sig ind i og følge kulturen for at kunne skabe tillid til kunderne og for at kunne skabe forretninger. Interessant at høre om for eksempel de kinesiske kunders købekultur. De køber ikke bare en stol og et bord, nej, de køber hele arrangementet; sofa, bord, stol, reol og accessories. Derfor har Hans Tyge og Co specialiseret sig i at designe hele indretningskoncepter. Oplægget handlede også om inspirerende møder med andre mennesker, der ser verden fra en anden vinkel. Om tegnestuens dynamiske processer – med et internationalt sammensat team –, der skaber glæde og nye produkter, men også om at investere og turde satse på et helt andet marked. Hans Thyges præsentation bekræfter ligeledes værdien af den danske designtilgang og proces, som en vigtig egenskab for at begå sig på andre markeder i verden.

En tankevækkende og inspirerende designfortælling, der satte design i perspektiv og gav stikord til en efterfølgende livlig debat under indtagelsen af lækker tapas og en god drue.