Fireogtredive DESIGNSALON 29. november 2018, naTur-kulTur; Tur/reTur

Besøg hos Dinesen og højtlæsning.

Igen i år afslutter vi Designsalon-året med en salonoplevelse lidt udover det sædvanlige.

Vi er inviteret indenfor i Dinesens nye showroom i Mejlborg, der er et overflødighedshorn af lækre omgivelser og nørderi omkring træ. Her kan man både fordybe sig i materialer sammen med andre og sidde i mørke og lytte til lyden af en skov og et træ der bliver fældet.

Showroom manager Gitte Ingemann vil sammen med Christian Anthony fra Garde Hvalsøe vise os rundt og fortæller om deres univers.

Herefter er det tid til at læne sig tilbage og lade sig inspirere af en anden verden. Forfatter Mette Reinhardt Jakobsen vil tage os med på en rejse til en smal gade i det indre Paris hvor virksomheden Qualipôle og Madame D huserer i hendes nye roman ”No.54”
“Jeg er skabt til det her. Jeg er virkelig god til det her. Og nu kommer belønningen. Jeg er dygtig. Næste dag står der en lille firkantet pakke i hvidt papir på mit skrivebord. Fra Boutique Colette. Jeg åbner med hænder, der dirrer. Madame D sætter pris på mit arbejde. Madame D er tilfreds med, at kunden er tilfreds. Madame D har derfor købt mig et duftlys”

Program:

16.30 Rundvisning i Dinesens nye faciliteter i Mejlborg
17.30 Mette Reinhardt Jakobsen læser op af ”No. 54”
18.00 Finger-mad og snak
20.30 På gensyn og GOD JUL & GODT NYTÅR!

Praktisk:
Hvornår: 29. november klokken 16.30 til ca. 20.30
Hvor: Dinesen, Mejlborg, Kystvejen 65, 8000 Aarhus C

Pris og tilmelding

Arrangementet er gratis for medlemmer af DESIGNSALON og koster kr. 250,- for ikke-medlemmer og  kr. 50,- for studerende.