Tiende DESIGNSALON 22. september 2015 foredrag med Preben Mejer

‘Måden vi arbejder på ændrer sig voldsomt, IT sætter nu for alvor turbo på tankeprocessen. Liquid Computing er over os. Vi vil kunne arbejde i 3D, være til stede uden at være der, arbejde flydende på tværs af tid, sted og enheder. En udvikling der også gør at de ydelser der leveres vil ændre sig, og kommer som Living Services i fremtiden, vi vil kunne være supereksperter, og der vil være en Kloge Aage i enhver dims – eller rettere i cloud’en!’

En af Danmarks største kapaciteter på området vil holde et levende og engageret foredrag om hvad den teknologiske udvikling bringer af nye muligheder. Glæd dig til et oplæg hvor du stifter bekendtskab med nye typer af services, og nye betegnelser (eller buzz words). Living Services, masser af Big Data, og hvad vi gør ved dem, Internet of Things med det nyeste, som er ikke bare Wearables, men Nearables, og så naturligvis hele udviklingen med de enheder vi bruger, hvor vi ikke længere er i the post-pc era, men måske i the post smartphone og tablet Era, og hvor nye enheder, nye formater driver udviklingen. Og det hele hænger sammen, i det vi kalder Liquid Computing.

Masser af eksempler på nuværende og fremtidig services, gode case stories fra nutid og fremtid. Glæd dig.

Om Preben Mejer:
Videnkilde og storinspirator, b.la. kåret af Børsens Nyhedsmagasin som den mest nyskabende danske IT personlighed. Preben har bl.a. været en af hoveddrivkræfterne bag Katrinebjerg-området I Aarhus og været med til at starte Alexandra Insituttet, der fungerer som bindeled mellem forskning og erhvervsliv. I 2001 startede Preben Mejer Innovation Lab, der er et videnscenter omkring den nyeste teknologi og i 2012 RadrLab, der er en tænketank og konsulentvirksomhed der fanger trends og muligheder der opstår ud af IT og Smart Computing udviklingen, og hælper med at omsætte dem til handling.

Tidspunkt: 22. september klokken 16.00-18.00
Arrangementet afholdes i Laden på Arkitektskolen i Aarhus

Pris og tilmelding
Arrangementet er gratis for medlemmer af DESIGNSALON og koster
100,- kr. for ikke-medlemmer
50,- kr. for studerende

Tilmeldingsfrist senest den 17. september.

Tilmelding

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.