Hans Thyge Raunkjaer, Hans Thyge & Co

The power of imagination.

Hans Thyge & Co blev etableret i 1990 og tegnestuen har i dag kontorer i Danmark og Kina. Jeg er omgivet af et talentfuldt ungt og passioneret designer-team med stærke meninger, evner og erfaring indenfor design. Tegnestuen drives af en stærk tro på samspillet mellem hjerte og hjerne, funktion og æstetik! Jeg mener at ethvert design skal fortælle en historie: Et produkt er så meget mere end produktet selv! Det handler om kreativitet, tradition, visioner, kultur og værdier.

Hans Thyge & Co har specialiseret sig i design af møbler & objekter, indretning og har også udviklet kompetencer på branding området. Virksomheden jonglerer med alt fra tekniske projekter til livstils-koncepter. Over årene har Hans Thyge & Co udviklet en række livsstil-brands ud fra et strategisk og kommercielt fokus.

Tegnestuen har stor erfaring og betydelig knowhow indenfor avanceret modellering og har arbejdet med en meget bred vifte af materialer og produktionsmetoder. Processerne er strukturerede og omhyggeligt monitorerede for at sikre at resultaterne lever op til forventningerne.

Hans Thyge & Co har modtaget adskillige priser på den internationale design-scene.