Femte DESIGNSALON 19. november 2014 – Kulinarisk kommunikation
Årets sidst DESIGNSALON, afholder vi i selskab med Michael Larsen. Da det er den sidste salon i år, har vi sat en ekstra time på, til hyggeligt samvær.
Michael Larsen, er manden med holdninger til fødevare og gastronomi. Han er en ivrig debattør og blander sig gerne, for den gode smags skyld. Han har gennem flere år drevet restauranten Svineriet, men driver nu Gastro & Vino et mindre madværksted. Michael er en af de 8 udvalgte kokke, som er med i projektet om Danmarks Nationalret
Jurgen Bender byder velkommen og præsentere kort sin lille grafiske virksomhed, hvor han hovedsageligt arbejder med fødevaredesign alt lige fra kogebøger til emballagedesign.
Michael Larsen fortæller om projekt Danmarks Nationalret, hvad idéen og tankerne med projektet er og hvordan han blev involveret i projektet, som region Midtjyllands repræsentant.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!