Enogtredive DESIGNSALON 21. juni 2018, Tetris Studios-Institut for X

Tetris Studios – Institut for X

Tetris Studios er et arkitektur- og designfællesskab og en del af Institut for X, der har til huse på Godsbanearealet. Tetris Studios holder til i en gammel frugtsorteringshal i lokaler de selv har bygget.

Program:
Spant Studio vil indlede arrangementet med en snak om den igangværende indretningsopgave af den nye arkitektskole, samt andre relevante projekter. Herefter vil følgende personer og virksomheder være til stede, for at fortælle om deres arbejde i deres studios:
– Stine Weigelt, møbeldesigner
– Plukk Design, plantecafé og plantedesignbureau
– ByKato, møbeldesign
– Emils Garage, opbygning af custom motorcykler og dele
– Rasmus Nørfeldt, ølbryggeri, under etablering af mobilt bryggeri

Der serveres mad og drikke af lokal herkomst; fadøl fra bryggeriet Nørfeldt og 1.5m charcuteri og stads fra Jakob Kristian Sørensen, manden bag Pizza Propria.

Vi ser frem til at møde jer allesammen til et hyggeligt arrangement i Aarhus’ undergrund.

Praktisk:
Hvornår: 21. juni klokken 16.30 til ca. 19.00
Hvor: Institut for X, Skovgaardsgade 3-5, 8000 Aarhus C
Vi mødes i ‘Galleriet’ ved siden af skatebowlen for enden af Godsbanens parkeringsplads, hvor porten står åben på perronen. Man kan parkere gratis på Institut for X , men det kræver en lille forklaring ved ankomst, ellers kommer man nemt til at parkere på EasyParks arealer.

Pris og tilmelding

Arrangementet er gratis for medlemmer af DESIGNSALON og koster kr. 250,- for ikke-medlemmer og  kr. 50,- for studerende.

Tilmeldingsfrist senest den 18. juni